technieken
3D printen met SLA en DLP
3D Modelling and design
3D ontwerp en design services
Techniek
CNC projecten met hout, plexiglas, aluminium
Services
3D print projecten met SLA
en FDM 3D printing
previous arrow
next arrow
Slider

3D Print service

3D Creation Lab biedt uitgebreide mogelijkheden om uw idee of prototype te ontwerpen en / of te 3D printen. Dit kunnen projecten zijn van zeer uiteenlopende aard, een prototype voor een nieuw product, een 3D gemodelleerd en geprinte kerk voor een museum, een 3D geprint skelet of dier voor een tentoonstelling, kortom alles is mogelijk. Ga naar onze showcases pagina voor meer projectvoorbeelden.

Prototyping

3D Modelleren en 3D printen van functionele prototypes voor de zakelijke markt.

3D Print projecten

Wilt u uw idee of 3D printbestand omzetten in een 3D geprint model of prototype? 3D Creation Lab voert inmiddels 5 jaar 3D print opdrachten uit. We bieden diverse 3D printtechnieken om uw

Nabewerking / maak projecten

3D printen wordt vaak toegepast als tussen resultaat. Voor een optimaal eindresultaat voeren we ook nabewerkingen uit

button informatie aanvraag

CNC opdrachten

3D Creation Lab voert 3D ontwerp en CNC opdrachten uit voor bedrijven en (semi-) professionals. We gebruiken hiervoor diverse technieken waaronder CNC. Voor meer informatie en het uitvoeren van een CNC opdracht, neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 20191119 penning met doosjeklein

3D Print opdrachten

3D Creation Lab voert 3D ontwerp en 3D Printopdrachten uit voor bedrijven en (semi-) professionals. We gebruiken hiervoor diverse 3D printtechnieken (FDM en SLA) en kunnen met diverse materialen printen als PLA, PETG, Nylon, PC, Flex, PP. Een aantal voorbeelden van 3D printopdrachten:

- maquettes
- technische prototypes en onderdelen
- kunstprojecten
- kleine productseries
- functionele prototypes
- prijzen

     

Voor meer informatie en het uitvoeren van een 3D Printopdracht, neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.