3D Ontwerpen

3D Ontwerpen

Van schets via digitaal model naar fysiek product

Heeft u een bepaald idee in een schets vastgelegd of u dient een 3D object te laten creëren maar heeft u alleen de beschikking over foto's? 3D Creation Lab kan uw schetsen of foto's omzetten in een digitaal 3D model. Dit model is vervolgens 3D te printen.

3D Creation Lab is gespecialiseerd in het 3D modelleren, oftwel het opzetten van een digitaal 3D-model. De basis kan dus een schets zijn, een bestaand 3D model, foto's maar ook een 3D scan van een object (voor onze 3D scanservice ga naar 3D scanning)

Geometrische vorm of vrije vorm
We modelleren zowel objecten met meer geometrische vormen als met vrije, organische vormen.

3D modelleren rekening houdend met de output
Bij het modelleren wordt rekening gehouden met de uiteindelijke output. bijvoorbeeld houden we rekening met de restricties van 3D printers, zodat het model uiteindelijk succesvol is te 3D printen.
Ook kunnen 'toolpaden' worden aangemaakt om CNC-freesmachines aan te sturen.

3D modelleer software
De 3D modelleersoftware waar wij voornamelijk mee werken is van Autodesk Fusion 360 en Blender. Autodesk Fusion 360 leent zich bij uitstek voor het ontwikkelen van prototypes (Rapid Prototyping) maar ook product ontwerp. De medewerkers van 3D Creation Lab zijn Autodesk Fusion 360 Certified.

Het modelleerprogramma Blender zetten we met name in voor het sculpten ofwel freeform modeling, het modelleren van vrije vormen.


Ons bezoekadres:

A Oudeweg 91-95 Unit F-0.2,
      2031CC Haarlem E info@3dcreationlab.nl M +31 23 369 00 37

Volg ons

Openingstijden

maandag t/m zaterdag 09.00 t/m 17.00 uur

Maak s.v.p. even een afspraak via mail of telefoon als u ons wilt bezoeken.

 
© 2021 3D Creation Lab

Design & Development By 3D Creation Lab