technieken
3D printen met SLA en DLP
3D Modelling and design
3D ontwerp en design services
Techniek
CNC projecten met hout, plexiglas, aluminium
Services
3D print projecten met SLA
en FDM 3D printing
previous arrow
next arrow
Slider

3D Creation Lab bij de Kunstlijn Haarlem

3D Creation Lab doet mee met de Kunstlijn 2019. In een creatieve samenwerking met kunstenaar Cor van Wees zal 3D Creation Lab diverse kunstwerken van Cor van Wees omzetten naar 3D modellen en vervolgens 3D printen. In de Kloostergangen op de Grote Markt in Haarlem, zullen tussen 2 t/m 28 november, de 3D sculpturen worden tentoongesteld.

Logo signing uit Dibond materiaal

Voor 3D Educatie hebben we diverse logo's ge-cnc-t, waaronder een balie ontwerp.

 

Voor meer informatie over het ontwerpen en maken van signing, logo's uit hout, dibond, plexiglas, neem contact met ons op.

3D geprinte St. Bavokerk en Fokker Spin naar museum Huis Doorn

Tussen 31 oktober 2019 tot en met 22 maart 2020 zal in Museum Huis Doorn (www.huisdoorn.nl) een tentoonstelling over Anthonie Fokker worden gehouden. Met de tentoonstelling wordt stilgestaan bij het feit dat Anthony Fokker honderd jaar geleden de Nederlandsche Vliegtuigenfabriek oprichtte. 3D Creation Lab zal een door ons 3D ontworpen en 3D geprinte St. Bavokerk en Fokker Spin in bruikleen geven. De schatting is dat de tentoonstelling minimaal 10.000 bezoekers zal trekken. Fokker is immers een begrip in Nederland. De tentoonstelling wordt op een breed publiek gericht en specifiek op geïnteresseerden in (de geschiedenis van) de luchtvaart, liefhebbers van geschiedenis en leerlingen en studenten van technische opleidingen.

3D geprinte maquette geodetische koepel

Voor een bedrijf hebben we een 3D geprinte maquette van een geodetische koepel gemaakt.

3D geprinte Art Deco Lampen kunstenaar

Voor een kunstenaar zijn we bezig om Art Deco beelden om te zetten in grote 3D geprinte lampen. Hiervoor zijn we ook onze CR-10s5 aan het upgraden naar een hoogte van 1000mm.

CNC letters voor MAAK Haarlem

Voor de signing van het MAAK terrein hebben we in de huisstijl van MAAK met CNC alle cijfers en letters gemaakt.

Zie CNC filmpje op youtube

En hier het eindresultaat:

Fanuc (3D-Print) Robot

3D Creation Lab gaat binnenkort aan de slag om een kleine industriële robot om te vormen. Ons andere bedrijf 3D Educatie gaat de robot gebruiken als een Robot Learning Platform en buiten deze educatieve toepassing, gaan we experimenteren met het monteren van 3D print extruders en CNC spindles.

Nieuwe prototypes FOOOM soap dispensing systems

3D Creation Lab heeft weer een nieuwe serie prototypes gemaakt voor FOOOM soap dispensing systems.

Fijne kerstdagen en de beste wensen voor 2019

3D Creation Lab wenst iedereen fijne dagen en de beste wensen voor 2019!

CNC portretten voor NS Publieksprijs

3D Creation Lab heeft eind november voor de gerenommeerde boekenprijs, de NS Publieksprijs, CNC halftone portretten gemaakt voor de genomineerde schrijvers. (opdrachtgever Jelle Hondema, CPNB, NS)