Over ons

Over ons

Bedenken, ontwerpen en creatie met digitale fabricage technieken

3D Creation Lab gebruikt digitale maaktechnieken om de meest uiteenlopende en vaak technisch uitdagende projecten uit te voeren. Als basis gebruiken we onze kennis op het gebied van 3D modelleren en 3D printen maar ook andere technieken als CNC bewerking. Bij onze projecten gebruiken we veelal een combinatie van technieken en materialen.

Tom Hanemaaijer
Tom HanemaaijerEigenaar
Wave Image

Tom Hanemaaijer

Nadat Tom Hanemaaijer in 2014 zijn eerste 3D printer kocht, ervoer hij al snel de aantrekkingskracht van 3D ontwerpen en 3D printen. Vanuit een achtergrond in Commerciële Economie, analist, programmeur en webdeveloper, is Tom in 2016 gestart met 3D Educatie, met het geven van 3D print- en ontwerpcursussen, workshops en trainingen voor scholen, bedrijven en particulieren.

Vanuit een sterke behoefte om meer zelf te creeëren is Tom Hanemaaijer eind 2018 gestart met 3D Creation Lab waar het maken van objecten met 3D ontwerpen en 3D Printen centraal staat. Bij het maken van uiteenlopende objecten als model en maquettes, prototypes, prijzen, toegepaste kunstobjecten, inrichtingselementen, worden veelal diverse technieken gecombineerd. Tom houdt zich dagelijks bezig met algemene bedrijfsvoering, 3D ontwerpen, 3D printen en andere technieken.

Francien van Heijst

Met een opleiding aan de Haagse kunstacademie, richting Architectonische Vormgeving, en Akademie van Bouwkunst Amsterdam is Francien van Heijst een vormgeefster op allerlei schaalniveaus. Van product- en meubelontwerpen tot Architectuur.

Dagelijks is Francien bezig met het bedenken, vormgeven en ontwerpen van objecten, waarbij op een pragmatische wijze estethiek wordt gecombineerd met de functie van een object en de eisen van de opdrachtgever. Ook houdt Francien zich bezig met het nabewerken, beschilderen van 3D geprinte objecten.
Naast het werk voor opdrachtgevers is Francien ook bezig met het maken van eigen werk zoals toegepaste kunstobjecten en meubelontwerpen.
Francien van Heijst
Francien van HeijstOntwerper en Architect
Wave Image


Ons bezoekadres:

A Oudeweg 91-95 Unit F-0.2,
      2031CC Haarlem E info@3dcreationlab.nl M +31 23 369 00 37

Volg ons

Openingstijden

maandag t/m zaterdag 09.00 t/m 17.00 uur

Maak s.v.p. even een afspraak via mail of telefoon als u ons wilt bezoeken.

 
© 2020 3D Creation Lab

Design & Development By 3D Creation Lab